Klantfoto’s en hun verhalen

Zo leuk en bijzonder om de producten van Lokaal Living in jullie interieurs te mogen zien stralen. Hieronder deel ik 3 klant interieur foto’s en de verhalen erachter. Doe je wellicht direct wat leuke inspiratie op.

1. De babykamer

Hoe lief is deze babykamer, hier zwijmel je toch helemaal van weg.

Deze klant had voor haar oudste dochter ook al een aantal toffe items geshopt, toen ze vertelde opnieuw in verwachting te zijn. En uiteindelijk heeft ze, met onder andere een aantal super leuke Lokaal Living items, deze heerlijke rustige, en fijne babykamer gecreëerd. Waar inmiddels een heel klein meisje in ligt te slapen. Gefeliciteerd!

De posters (Hert & Eekhoorn, Egel), fotolijsten (Hilde), muurcirkel (Bos) en mandjes Tanja (Heb je ze gespot?), die je op deze foto tegenkomt, komen van Lokaal Living.

2. Het ‘zilveren dienblad’

Nog zo’n leuk verhaal, is van deze klant.
Ze stapte naar me toe met de opmerking een zilveren dienblad te hebben, waar ze graag decoratie op wilde hebben, maar waarvan ze niet zo goed wist wat. Wel zei ze al direct het stokstaartje van de site, zo leuk te vinden.
Ik mocht haar helpen en
samen zijn we tot deze superleuke combinatie gekomen. En kijk dat stokstaartje nou stralen in z’n stolp.

De zilver met witte Noël kaars, kandelaar Stockholm, (grote) stolp Lindsey, Stokstaartje en de geurkaars komen van Lokaal Living.

Dankjewel dat ik je hier mee mocht helpen en heel veel plezier ervan!


3. De multifunctionele decoratie

Als laatste deze leuke klantfoto. Op deze foto zie je de Bobbi vaas/kandelaar, en Fern, het decoratie varen blad. Hoe tof! Nu had ik nog een aantal droogbloemen liggen, dus deze kreeg klant erbij en tada! Een superleuke combinatie is geboren.

Over de eerste even wat meer achtergrond. De Bobbi kandelaar/vaas komt van het merk Return To sender, een fantastisch merk en direct een goed doel. Bobbi wordt handgeblazen, gemaakt van gerecycled glas en is verkrijgbaar in 3 verschillende vormen/formaten. Omdat het handgeblazen is en gemaakt is van gerecycled glas, krijgt de vaas een hele eigen en mooie uitstraling. Misschien is het je al opgevallen dat ik het steeds kandelaar/vaas noem, terwijl hij op de foto duidelijk in gebruik is als vaas.
Dat komt omdat Bobbi wordt geleverd met een mooi goud dekseltje. In dit dekseltje zit een inkeping, perfect voor een dinerkaars. Zo kun je Bobbi, met deksel gebruiken als kandelaar. Maar is hij zonder deksel een vaas.

Hoe leuk, zo kun je oneindig met deze tijdloze vaas combineren en terug laten komen in je interieur, steeds weer in een andere gedaante dus.

Tip van Flip: door de verschillende formaten Bobbi’s neer te zetten en te variëren in gebruik (de 1 als vaas, de ander als kandelaar), creër een speels tafereeltje, wat ook direct een mooi strak geheel vormt.

Lokaal Living

Heb jij ook een leuke interieurfoto, met een product/producten van Lokaal Living erop?

Wij zouden het superleuk vinden als je deze met ons wilt delen. Dit kan door jouw klantfoto te sturen naar: Info@lokaalliving.nl, onderwerp: klantfoto (en eventueel een leuk verhaaltje).
Of door naar één van onze social media kanalen te sturen in een berichtje: @lokaalliving