Verzending 

Wij versturen onze bestellingen op dit moment in Nederland en naar België.

Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.

Wij proberen binnen 5 werkdagen na je bestelling, je bestelling bij je thuis af te leveren. Maar zodra wij het pakket op de post doen, krijg je ook even een mailtje en vanaf dan duurt het gemiddeld nog 1-2 werkdagen. De levertijden naar België of wanneer je een product nabesteld, kunnen hier van afwijken.
 

Bestellingen binnen Nederland kunnen op twee verschillende manieren verzonden worden, als brievenbuspakket (je hoeft dan niet thuis te blijven, het pakket past door de brievenbus) en als pakket. Het ligt onder andere aan het formaat en dikte van de bestelling of het als brievenbus pakket (4,15 euro) of pakket (6,25 euro) verzonden gaat worden. Wenskaarten en (a5 en a4) posters worden bijvoorbeeld als brievenbuspakket verzonden.   

Bij bestellingen naar België wordt het pakket verzekerd verstuurd, als Europees pakket (9,38 euro). 

Bestellingen boven de 50 euro (waarde producten) worden gratis verzonden binnen Nederland en naar België. 
 
 

Retournering

Is je bestelling niet naar wens? Wat jammer, maar de artikelen mogen geretourneerd worden, met uitzondering van de producten die op maat gemaakt worden. Bij het retour sturen komen wel de kosten voor verzending voor je eigen rekening.

Je hebt 14 dagen om een product of bestelling te retourneren. We willen je hierbij vragen om de artikelen waar mogelijk in de originele verpakking terug te sturen. Uiteraard onbeschadigd.
 
Om de producten retour te kunnen zenden heb je een retourformulier nodig. Omdat wij bij Lokaal Living geen onnodig papier willen gebruiken, kun je hieronder een retourformulier aanvragen en dan stuurt Lokaal Living deze via de mail naar je toe.

Retourformulier aanvragen