Kleine ondernemer, grote dromen

Hi, leuk dat je een kijkje neemt op Lokaal Living. Hieronder vertel ik je wat meer over mij, Merel, het gezicht achter de webshop, het ontstaan van Lokaal Living en over mijn dromen. Lees gerust verder.

Ontstaan

Lokaal Living is begonnen als De Gedichtenkamer op 8 mei 2020. Nadat de eigenaresse Merel, steeds vaker de vraag kreeg om gedichtjes voor verschillende gebeurtenissen te schrijven, bedacht Merel om hier een bedrijf om heen te bouwen. Zo is De Gedichtenkamer ontstaan, met in eerste instantie een gedicht op maat service.
Al gauw kwamen er eerste wenskaarten met eigen gedichten op de webshop te staan en zo werd de webshop steeds verder uitgebouwd. Waar het begon met teksten, breidde het zich langzaam steeds meer uit met eigen illustraties en andere zelfontworpen producten.

Na anderhalf jaar liep Merel tegen de beperkingen rondom de naam op en besloot om een nieuwe bedrijfsnaam te gaan voeren, waar De Gedichtenkamer als merk nog op terug te vinden zou zijn. En dit is het begin van Lokaal Living.

De webshop is online gegaan op 14 maart 2022.

Wat kom je onder andere tegen op de website?

Op Lokaal Living vind je allerlei toffe eigen ontwerpen in verschillende vormen.

Stoer, in (bijna) ieder interieur in te passen en uniek door eigen ontwerpen.

Je vindt onder andere eigen ontworpen woondecoratie, posters, wenskaarten. En zal in de toekomst steeds verder richting woondecoratie worden uitgebouwd.

Op dit moment is het nog een mooie mix van zelfontworpen producten en toffe andere merken. In de toekomst is er ambitie om de zelfontworpen producten meer en meer uit te bouwen. En wie weet… wel een winkel?

Onze nieuwste producten

Een unieke combinatie van zelfontworpen en ingekochte woondecoratie

Altijd gratis verzending boven de €50 euro in zowel Nederland als België

Verzending binnen 3 tot 5 werkdagen