Wasparfum gebruiksaanwijzing

Je hebt wasparfum gekocht of gekregen, super leuk! Maar wat is het nu eigenlijk precies en hoe kun je het het beste gebruiken? 

Wasparfum is een toevoeging naast je gewone wasmiddel en zorgt ervoor dat je was heerlijk gaat geuren en dat de geur ook veel langer blijft hangen. Daarnaast zit er vanuit de wasparfum een verzorgend effect voor de vezeltjes in jouw kleding en kleurbehoud van de kleding. Ook is het beter voor de wasmachine zelf, dan bijvoorbeeld wasverzachter. Wij zijn fan! 

Hoe te gebruiken:
Algemeen: Te gebruiken zowel voor wassen in de wasmachine als voor wassen op de hand. Horomia wasparfum is geschikt voor alle soorten stoffen. Geconcentreerd product, schudden voor gebruik. Flesje is voorzien van handige schenktuit.

Machinewas: Giet 5 ml (of meer indien voorkeur) wasparfum in het bakje, bestemd voor de wasverzachter. Dit is, indien je een 250 ml fles wasparfum hebt, 1x schenkdop. 

Handwas: Voeg 5 a 10 ml wasparfum toe aan 5 liter water, aan te passen naar eigen smaak en voorkeur. Gebruik handschoenen ter bescherming van de handen.

 Alle wasparfums, 2 in 1 sprays en geurzakjes